دستگاه آنالایزر شیر مدل لاکتو اسکن SA با مشخصات زیر: پارامترهای اندازه گیری محدوده اندازه گیری حداکثر خطای ممکن چربی ۰,۰۱–۲۵% ±۰,۱% ماده خشک بدون چربیSNF 3% – ۱۵% ±۰,۱۵% دانسیته ۱۰۱۵–۱۰۴۰ kg/m3 ±۰,۳kg/m3 پروتئین ۲%– ۷% ±۰,۱۵% لاکتوز ۰,۰۱%– ۶% ±۰,۲% درصد آب افزوده ۰%– ۷۰% ±۳ دمای نمونه شیر ۱C – ۴۰C ±۱% نقطه انجماد –۰,۴C — –۰,۷C ±۰,۰۰۱% 0.4%-1.5% ±۰,۰۵% 0-14 ±۰,۰۵% ۳– ۱۴ mS/cm ±۰,۰۵% 0 – ۵۰% ±۰,۰۵% مشخصات کلیدی : کاربر پسند ، کاربری آسان ، سادگی در نصب و اندازه گیری ,لاکتو اسکن منبع
درباره این سایت